Teollisuuden sähkölaitteiden kunnossapito Turun alueella

Sähkötiimi IL Oy:n teollisuuden kunnossapitopalveluihin kuuluvat sekä kuntokartoitukset että korjaus- ja muutostyöt. Teollisuuden sähköpalveluillamme pidämme huolta siitä, että tuotantosi sujuu sulavasti ja vikatilanteiden syntyminen minimoidaan.

Teollisuuslaitteiden kunnossapidolla mahdollistetaan tehokas käyttöaste sekä mahdollisimman lyhyet seisonta-ajat. Yrityksellämme on sähköpätevyysluokan S1-oikeudet sekä monipuolista kokemusta vaativien teollisuuskohteiden sähkötöistä.

Noin 30 sähköalan ammattilaisen tiimin ansiosta kaikki sähköalan kunnossapitotyöt sujuvat kanssamme nopeallakin aikataululla. Palvelumme kattavat myös esimerkiksi sähkösuunnittelun, tietoverkkojen rakentamisen sekä pitkäaikaiset huoltosopimukset.

Teollisuuden sähköasennusten kuntokartoitukset

Ennakoiva ote teollisuuden huoltotoiminnassa on kannattava sijoitus. Osaamisemme kattaa sekä sähköverkkojen että -laitteistojen kuntokartoitukset ja lämpökamerakuvaukset. Lähtökohtanamme ovat aina liiketoimintasi yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.

Kuntokartoituksella saadaan arvokasta tietoa tuotantotilojen nykytilasta sekä mahdollisista tulevaisuuden uudistustarpeista. Samalla voidaan reagoida myös välittömästi ilmeneviin ongelmiin, joista myöhemmässä vaiheessa koituisi lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää