Sähköasennukset Turussa ja lähialueilla

Sähkötiimi IL Oy on vuonna 1992 perustettu sähköasennuksiin, -urakointiin ja -suunnitteluun erikoistunut yritys. S1-luokan sähköurakoitsijoina palvelemme sinua noin 30 sähköalan ammattilaisen voimin.

Sähkötiimi IL Oy tekee sähköasennukset niin koteihin, toimistoihin kuin julkisiin tiloihin yli 25 vuoden kokemuksella. Sähköasentajamme palvelevat sinua nopeasti ja luotettavasti.

Osaamisemme kattaa sähkötyöt omakotitalojen korjaustöistä suurten teollisuuskohteiden sähköistykseen. Asennuspalvelumme mitoitetaan aina tarpeesi mukaan ja ratkaisut valitaan toiveitasi kuunnellen.

Perinteisten sähköasennusten lisäksi tarjoamme myös aurinkosähkö-, ilmapumppujärjestelmä- ja antenniasennuspalveluja. Sähkötarvikkeiden myynnistä vastaa tytäryhtiömme Eiskon Sähkö.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Kotitaloudet

Teemme omakoti- ja rivitalojen sähköasennukset ammattitaidolla aina pistorasioiden asennuksista sähköverkon saneerauksiin.

LUE LISÄÄ

Taloyhtiöt

Palvelemme taloyhtiöitä nopeaa toimintaa vaativissa korjaustöissä sekä koko kiinteistön kattavissa sähköremonteissa.

LUE LISÄÄ

Teollisuus- ja liikekiinteistöt

Sähköpätevyysluokkamme on S1. Tämä mahdollistaa kaikki teollisuus- ja liikekiinteistöjen sähköasennus-, kunnossapito- ja korjaustyöt.

LUE LISÄÄ

Aurinkosähkö

Puhdasta ja edullista energiaa helposti kotiin tai kesämökille. Asennamme aurinkosähköjärjestelmät nopeasti ja luotettavasti.

LUE LISÄÄ

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu tuo merkittäviä säätöjä kotisi energiakustannuksiin. Asennamme järjestelmiä sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

LUE LISÄÄ

Antenniasennukset

Hoidamme antenniasennukset ja antennijärjestelmien HD-päivitykset sekä pientaloihin että taloyhtiöihin – aina ammattitaidolla.

LUE LISÄÄ