Teollisuus- ja tuotantotilojen sähkösaneeraukset Turun alueella

Teollisuuslaitosten sähköremontilla on mahdollista tehostaa liiketoimintaa ja tuotantoa. Sähkötiimi IL Oy:n palveluihin kuuluvat sekä täysvaltaiset sähkösaneeraukset että pienemmät huoltotyöt.

Teollisuuskohteiden sähkösaneerauksissa lähtökohtanamme on aina nopea ja huolellinen työskentely. Näin voimme taata, ettei tuotantoosi tule pitkiä katkoksia sähkösaneerauksen takia.

Tuotantotilojen sähkösaneeraus voi sisältää esimerkiksi tilojen, laitteiden ja koneiden uuden sähköistämisen sekä erilaiset linjojen huoltotyöt. Osaamisemme kattaa vaativat verkot ja suuretkin sähkötehot. Tutustu myös muihin teollisuudelle suunnattuihin palveluihimme.

Sähkösaneerauksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus tilata meiltä myös esimerkiksi aurinkosähkö- tai ilmalämpöpumppujärjestelmiä. Tarjoamme myös muita ratkaisuja energiatehokkuuteen liittyen.

Pätevyys kaikkiin sähkötöihin

Sähkötiimi IL Oy:llä on sähköpätevyysluokan S1-oikeudet. Tämä antaa meille oikeuden toimia kaikkien sähkötöiden johtajana – tehosta riippumatta. Noin 30 sähköalan ammattilaisen tiimimme takaa viivästyksettömän työskentelyn kiireisissäkin projekteissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää