Teollisuuden sähkötyöt Turun seudulla

Sähkötiimi IL takaa yrityksellesi riittävän kapasiteetin ja viimeisimmän osaamisen teollisuuden sähköjärjestelmien huoltoon, kunnossapitoon ja käytönjohtoon. Asentajillamme on pätevyysluokan S1-oikeudet.

Pitkäjänteiset kunnossapito- ja huoltotyöt ovat välttämättömiä sähköjärjestelmän toimintavarmuuden ja turvallisuuden kannalta. Luotettava sähköalan kumppani kiinnittää huomiota myös järjestelmän tuotannolliseen tehokkuuteen.

Suoritamme myös valaistuksen päivitykset nykyaikaiseen led-valaistukseen. Tiesitkö että sijoitus voi maksaa itsensä takaisin jopa kolmessa vuodessa?

Sähkötiimi IL:n projektivastaavat ja asentajat palvelevat yritystäsi yksilöllisesti. Kauttamme saat aina asiantuntevaa palvelua kaikissa teollisuuden sähkötöissä. Kokemuksemme kattaa eri teollisuuden toimialat.

OTA YHTEYTTÄ

Käytönjohto

Käytönjohtaja valvoo sähköjärjestelmän kuntoa suunnitelmallisesti ja ennakoivasti. Ammattilaisemme huolehtivat puolestasi, että järjestelmäsi on turvallinen ja säädösten mukainen.

LUE LISÄÄ

Korjaustyöt

Palvelemme yritystäsi nopeasti ja luotettavasti teollisuuden sähkövikojen korjauksissa. Riittävän asentajakapasiteettimme ansiosta voimme minimoida tuotannollesi koituvat häiriöt.

LUE LISÄÄ

Huoltosopimus

Ennaltaehkäise vikatiloja ja varmista sähköjärjestelmäsi tehokkuus säännöllisellä huollolla. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee yritystäsi pitkäjänteisesti kaikissa huoltotöissä.

LUE LISÄÄ

Kunnossapito

Panosta järjestelmän tuottavuuteen ja toimintavarmuuteen. Ennakoivan ja kokonaisvaltaisen palvelumme avulla yritykselläsi on päivitetty tieto laitteistosi tilasta ja suorituskyvystä.

LUE LISÄÄ