Sähköurakointi uudis- ja saneerauskohteisiin Turun alueella

Sähkötiimi IL toteuttaa kaikenkokoiset sähköurakat omakotitaloista taloyhtiöihin ja yritysten toimitiloihin. Ammattitaitoinen ja ripeä työskentely ovat toimintamme kulmakiviä.

Palveluksessasi on noin 30 kokeneen sähköalan ammattilaisen tiimi, joka takaa sähköurakkasi onnistumisen suunnittelusta toteutukseen. Tutustumme kohteeseen aina huolellisesti ja huomioimme työssämme aina sekä tekniset että esteettiset seikat.

Sähköurakat onnistuvat meiltä koko Turun talousalueella. Tytäryhtiömme Eiskon Sähkön myymälä tarjoaa sinulle laajan valikoiman sähkötarvikkeita sekä keskusten suunnittelua ja valmistusta.

Ota yhteyttä

Uudiskohteet

Onnistunut sähköurakka uudiskohteessa vaatii tekijältään osaamista, jolla varmistetaan toteutuksen turvallisuus. Sähkötiimi IL Oy:llä on sähköpätevyysluokan S1-oikeudet.

LUE LISÄÄ

Saneeraus

Teemme sähköurakoinnin saneerauskohteessa alkuperäistä kunnioittaen ja moderneja ratkaisuja hyödyntäen. Kokemusta meillä on esimerkiksi useista arvokiinteistöistä Turussa.

LUE LISÄÄ

Sähkösuunnitelmat

Sähkötiimi IL Oy laatii sähkösuunnitelmat niin pientaloihin kuin teollisuuskiinteistöihin. Osaamisemme kattaa myös esimerkiksi linjasaneerausten suunnittelun sekä muutos- ja laajennuskohteet.

LUE LISÄÄ