Sähkösuunnitelmat – Sähkötiimi IL Oy Turku

Sähkötiimi IL Oy laatii sähkösuunnitelmat yli 25 vuoden kokemuksella niin pientaloihin kuin teollisuuskiinteistöihin. Osaamisemme kattaa myös esimerkiksi linjasaneerausten suunnittelun sekä muutos- ja laajennuskohteet.

Sähkösuunnitelmat laaditaan aina  toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Näiden pohjalta luomme toimivan kokonaisuuden, johon voidaan liittää myös esimerkiksi lattialämmityksen ja antennijärjestelmän suunnittelu.

Sähkösuunnittelussa käytämme kotimaista CADS-ohjelmistoa, joka takaa korkealaatuisein dokumentaation ja suunnitteluasiakirjat. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti ja pystymme vastaamaan kaikkiin nykytekniikan asettamiin haasteisiin.

KNX-suunnittelu ja -ohjelmointi

KNX on johtava ratkaisu Suomen kiinteistöjen automaatiossa. Sen avulla voidaan säätää asuin- ja liikekiinteistöjen energiatehokkuus ja muunneltavuus huippuunsa.

Kansainvälisen kiinteistöautomaatiostandardin soveltaminen vaatii asiantuntemusta ja erikoisosaamista. Sähkötiimi IL Oy on sertifioitu KNX Partner. Toteuttamamme järjestelmät ovat taatusti turvallisia, kestäviä ja helppokäyttöisiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää