Sähköasennukset omakotitaloihin ja kesämökeille Varsinais-Suomen alueella

Sähkötiimi IL Oy palvelee sinua kaikissa kotisi sähköasennuksissa. Kanssamme asennustyöt hoituvat ammattitaidolla sekä uudisrakennuksissa että remonttikohteissa.

Valtuutetun asiantuntijan tekemä sähköasennus on turvallinen ja kestävä valinta, oli kyse sitten pistorasioiden vaihtamisesta tai koko talon sähköverkon uusimisesta. Käytettävissäsi on noin 30 sähköalan ammattilaisen tiimimme. Näin takaamme sinulle nopeaa palvelua kiireellisissäkin sähkötöissä.

Teemme myös asuntosi tai kesämökkisi kuntokartoituksen jonka perusteella voidaan määrittää nykyisten sähköasennusten päivitysten ja korjaustöiden tarve.

Sähköasennuksissa käytämme tarkasti valikoituja tarvikkeita, jotka täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset. Työssämme otamme aina toiveesi huomioon. Näin lopputulos on paitsi toimiva myös silmää miellyttävä.

Kotitalousvähennys sähköasennuksista

Asuntosi tai kesämökkisi sähköasennukset ovat työosuudeltaan kotitalousvähennyskelpoisia. Enimmäismäärältään vähennys voi olla 2400 euroa / henkilö.
(Vähennys vaihtelee vuosittain, tarkasta kulloinkin voimassa oleva summa verottajaltasi)

IL Sähkötiimin tekemät sähkötyöt oikeuttavat sinut 45 % vähennykseen arvonlisäverollisesta työkorvauksesta. Huomioithan, ettei vähennysoikeus kata matka- tai tarvikekuluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää