Sähköurakointi uudiskohteissa

Uuden rakennuksen sähköurakoinnissa kiinnitämme erityistä huomiota laadukkaisiin materiaaleihin ja työjälkeen. Kokeneet ja ammattitaitoiset sähköasentajamme varmistavat, että työ sujuu nopeasti ja täyttää tiukimmatkin kriteerit.

Sähkötiimi IL Oy tekee uudiskohteiden sähköurakointia sekä asuinrakennuksiin että liikekiinteistöihin. Palvelemme Turussa ja lähikunnissa niin omakoti-, rivi- ja kerrostalojen kuin teollisuuskiinteistöjen rakentajia.

Uudiskohteiden sähköistäminen ja tarvittavat asennustyöt tehdään aina rakennuksen käyttötarkoitus huomioiden. Panostamme työssämme aina myös tuleviin tarpeisiisi, joihin voi kuulua esimerkiksi rakennuksen myöhempi laajentaminen, esimerkiksi sähköauton latauspisteen asentaminen.

Ota yhteyttä

Omakotitalot

Omakotitalon rakentajalle on tärkeää, että sähkötyöt on tehty turvallisesti ja huolellisesti. Teemme pientalojen sähköurakat yli 25 vuoden vankalla kokemuksella.

LUE LISÄÄ

Taloyhtiöt

Uuden taloyhtiön kohdalla sähkötöissä on huomioitava kestävä laatu, kustannustehokkuus ja nopea työskentely. Noin 30 sähköalan ammattilaisen tiimimme pystyy takaaman tämän kaiken.

LUE LISÄÄ

Liike- ja teollisuuskiinteistöt

Teollisuudessa ja liiketoiminnassa käytettävät uudet kiinteistöt vaativat sähköurakoitsijalta usein erityistä pätevyyttä. Yrityksemme kuuluu sähköpätevyysluokkaan S1.

LUE LISÄÄ