Omakotitalojen sähkösaneeraukset Turun alueella

Hyvin tehty sähköremontti lisää omakotitalon asumisturvallisuutta, parantaa sen energiatehokkuutta ja kasvattaa kiinteistön arvoa. Teemme pientalojen sähkösaneeraukset vankalla ammattitaidolla, aina sovituista aikatauluista kiinni pitäen.

Sähkötiimi IL Oy palvelee omakotitalojen sähkösaneerauksissa Turussa ja lähikunnissa. Noin 30 ammattitaitoisen henkilökuntamme tiimi takaa, että töihin päästään kiinni viivästyksettä. Sähköremontti toteutetaan aina toiveitasi kuunnellen ja kotiasi kunnioittaen.

Sähkösaneerauksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus tilata meiltä myös esimerkiksi aurinkosähkö- tai ilmalämpöpumppujärjestelmiä. Tarjoamme myös muita ratkaisuja energiatehokkuuteen liittyen. Lisäksi palveluihimme kuuluvat muun muassa antenniasennukset ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen. 

Säästä rahaa sähkötöiden kotitalousvähennyksellä

Asuntosi sähkösaneeraus on työosuudeltaan kotitalousvähennyskelpoinen. Enimmäismäärältään vähennys voi olla 2400 euroa / henkilö.
(Vähennys vaihtelee vuosittain, tarkasta kulloinkin voimassa oleva summa verottajaltasi)

IL Sähkötiimin tekemä sähköremontti oikeuttaa sinut 45 % vähennykseen arvonlisäverollisesta työkorvauksesta. Huomioithan, ettei vähennysoikeus kata matka- tai tarvikekuluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää