[php snippet=3]

Korkeaa osaamista sähkötöissä

Sähkötiimi IL Oy:llä on sähköpätevyysluokan S1-oikeudet, jonka ansiosta voimme palvella sinua suurimmissakin sähköurakoissa. Kuulumme myös STUL-takuun piiriin sekä Luotettava Kumppani -ohjelmaan.

Sähköalalla töiden ja sähkölaitteiston käytön johtajalta vaaditaan Tukesin hyväksymä pätevyystodistus. Yrityksemme kuuluu korkeimpaan S1-luokkaan, jonka edellytyksenä on korkea koulutus ja laaja työkokemus sähköalalta. Tunnustetun pätevyytemme ansiosta voimme työskennellä rajoituksetta erilaisissa sähkötöissä esimerkiksi teollisuudessa.

STUL-takuu on osoitus laadusta

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n takuujärjestelmä on tavanomaista laitetakuuta laajempi. STUL-takuuseen sitoutuneena yrityksenä vastaamme valmistamiemme laitteiden korjaamisen tai vaihtamisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista kahden vuoden ajan. Takuuseen sitoutumalla haluamme osoittaa sinulle työmme laadun ja luotettavuuden.

Sähkötiimi IL Oy on Luotettava Kumppani

Yrityksemme kuuluu Suomen Tilaajavastuu Oy:n ylläpitämään Luotettava Kumppani -rekisteriin. Sieltä löydät helposti ajantasaiset vastuuasiakirjamme. Asiakkaanamme voit aina olla varma, että tuet rehellistä suomalaista työtä.