Sähköurakointi saneerauskohteissa

Sähkösaneeraus on kannattava sijoitus, joka lisää turvallisuutta ja luo uusia mahdollisuuksia asumiseen ja liiketoimintaan. Sähköasentajamme työskentelevät saneerauskohteissa huolellisesti, alkuperäistä rakennusta kunnioittaen.

Sähkötiimi IL Oy on toteuttanut sähkösaneerauksia Turun seudulla esimerkiksi erilaisiin arvokiinteistöihin ja julkisiin rakennuksiin. Olemme olleet vastuussa myös useiden teollisuus- ja liikekiinteistöjen sähköremonteista.

Saneerauskohteiden sähköurakat tehdään sekä rakennuksen historia että sen tuleva käyttötarkoitus huomioiden. Ammattitaitomme mahdollistaa laajat uudistukset vaativiinkin kohteisiin.

Ota yhteyttä

Omakotitalot

Hyvin tehty sähkösaneeraus nostaa omakotitalosi arvoa. Pientalojen sähköurakoissa huomioimme aina sekä turvallisuuden että energiatehokkuuden.

LUE LISÄÄ

Taloyhtiöt

Sähkösaneeraus taloyhtiössä lisää asumismukavuutta ja tuo säästöjä käyttökustannuksiin. Sähköurakalla on investointina nopea takaisimaksuaika.

LUE LISÄÄ

Liike- ja teollisuuskiinteistöt

Sähkösaneerauksella on mahdollista tehostaa liiketoimintaa ja tuotantoa usealla tavalla. Yrityksellämme on sähköpätevyysluokan S1-oikeudet.

LUE LISÄÄ